Categories
Uncategorized

Antica Studio: nu doar un salon de coafuraAntica Studio: nu doar un salon de coafura

Antica Studio este nu doar  un salon de coafura, ci un salon de infrumusetare care a reunit o echipa minunata de experti care ofera servicii profesionale in domeniul coafurii, manichiurii, pedichiurii, make-up-ului etc. Frumusetea nu necesita sacrificiu, dar este nevoie de timp, iar Antica Studio ti-l ofera. Pentru a-ti economisi timpul, poti alege un coafat mediu, coafat par lung, coafat par lung si dens, coafat cu peria si placa, coafat cu peria, placa si prins partial, coafat special, coafuri mireasa sau pur si simplu spalat si uscat. O coafura sic sau o tunsoare fermecatoare la salonul de coafura Antica Studio este usor si accesibil de realizat.

Salon de infrumusetare

Antica Studio este un salon de infrumusetare al carui principal obiectiv este sa creeze coafuri care arata foarte natural si atractiv. Hair stilistii coaforului se straduie sa sublinieze adevarata gratie si farmecul individual. Realizeaza tunsori folosind o tehnica speciala ceea ce le permite sa creeze o varietate de stiluri. Un avantaj important al acestui salon de infrumusetare, este ca va fi suficient doar sa apelezi la servicii de spalare si uscare a parului, si chiar si fara nicio coafura, parul tau va arata elegant si la moda. Dorinta de a arata bine ingrijita si atractiva este inerenta oricarei femei moderne. Pentru a atinge acest obiectiv, este necesar sa vizitezi periodic salonul de infrumusetare Antica Studio. 

Salon de coafura

La Antica Studio salon de coafura poti solicita diverse coafuri moderne, cum ar fi:  

  • Stiluri comerciale. Unul dintre cele mai populare servicii pentru femei care apreciaza timpul si doresc intotdeauna sa arate elegant si bine ingrijite. Tunsoarea moderna pe par mediu, va ajuta la completarea aspectului.
  • Coafura de cocktail. Daca doresti sa adaugi lejeritate, suvite jucause si sexualitate imaginii tale, aceasta este exact ceea ce ai nevoie. Este o optiune excelenta pentru mers la un teatru sau o intalnire.
  • Coafura de nunta. Acesta este stilul pentru o ocazie speciala, nunta ta, atunci cand totul este important – machiaj, coafura, rochie, pantofi si…doar atunci cand esti in centrul atentiei.
  • Tunsori individuale. Tunsoarea este executata tinand cont de textura, volumul si cresterea parului. Este foarte important sa alegi o tunsoare pentru a-ti accentua personalitatea. Aceste tunsori sunt realizate doar de profesionisti de inalta clasa, cu experienta vasta, pe care ii poti gasi in salonul de coafura Antica Studio. Costul unei tunsori depinde de lungimea parului si de complexitate.
  • Colorarea parului. Culoarea parului tau joaca un rol imens in crearea imaginii. Chiar si o usoara corectie a culorii poate schimba impresia despre tine in ochii altor oameni. Este deosebit de important ca nuanta parului sa fie adaptata tenului tau, a ochilor si a formei fetei. 

Povestea salonului Antica

Povestea salonului Antica incepe cu detaliile interioarelor care sunt selectate cu abilitate, arome sofisticate, muzica placuta, miscari gratioase precise si tot ceea ce se simte este armonie si iubire. Iubire pentru munca lor, dragoste pentru ceea ce ii inconjoara, pentru frumusete si pace. Povestea incepe in 2010, atunci cand a fost deschisa ambasada sarmului Parisian la Bucuresti. Vizitatorul salonului nu este doar un client caruia i se ofera servicii profesionale, ci este oaspetele binevenit al salonului de infrumusetare, cu care gazdele sunt gata sa impartaseasca aceasta atmosfera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *