Categories
Uncategorized

Bucura-te de vinul Liva de la Girboiu!

Crama Girboiu este un producator renumit pentru vasta sa gama de vinuri, avand un catalog de vinuri rosii, albe si rose, premiate, disponibile la preturi accesibile pentru toti. Dintre toate gamele, categoria de vin Livia este cea mai apreciata, deoarece aceste sticle ofera calitate si cantitate. Nu trebuie sa fii un degustator expert pentru a te bucura de vinul Livia. Acest vin merge din fericire cu orice preparat romanesc traditional, dar si mediteranean. In gama de vinuri Livia gasim vinuri albe, rosii si rose de cea mai buna calitate.

Un beneficiu cheie al acestei tendinte in crestere este ca ideea vinului ca parte a mesei, mai degraba decat ca o bautura autonoma, te ajuta sa bei cu moderare. Alegerea unei sticle frumoase, pentru a se potrivi cu cina, adauga o nota speciala mesei si te poate ajuta sa stabilesti exact cantitatea pe care o bei.

Un alt motiv puternic pentru a bea vin in combinatie cu anumite alimente, este ca poate ajuta la reducerea riscului unei mahmureli a doua zi. Cand bei alcool pe stomacul gol, alcoolul este absorbit in sange mult mai repede. Consumul de vin cu alimente ajuta la incetinirea acestui proces si iti protejeaza si ficatul, tinand alcoolul in stomac mai mult timp, unde incepe sa se descompuna.

Daca doresti sa incerci aceasta noua tendinta, o modalitate buna de a incepe este sa te gandesti cum unde poti combina vinul cu mesele copioase. Daca intentionzi sa savurezi bauturi dupa serviciu, de ce sa nu ai parte de o seara frumoasa si sa iti inviti prietenii sa se bucure de gustul platourilor de branza si salam uscat, in combinatie cu un vin bun? Dupa o zi de lucru grea, o masa buna combinata cu un vin de calitate superioara pot combina totul intr-o ocazie speciala si vei aprecia atat vinul, cat si mancarea mai mult decat daca vei merge la un bar sa bei un cocktail. 

Desi ar putea parea descurajant sa incepi sa asociezi mesele cu vinul, nu trebuie sa fie deloc stresant. Pentru a simplifica procesul si pentru a te asigura ca te bucuri de fapt de ceea ce mananci si bei, incepi prin a lua in considerare ce vinuri si feluri de mancare iti plac cu adevarat.

Dupa ce ai facut acest lucru, poti trece la cateva linii directoare de baza pentru a te ajuta sa alegi vinul si mancarea care se potrivesc bine. De exemplu, incearca sa combini vinuri rosii bogate precum Chateauneuf-du-Pape sau un Bordeaux rosu cu feluri de mancare mai grele, cum ar fi o tocana de vita, friptura sau paste cu un sos bogat de carne.

Totusi, niciuna dintre aceste reguli nu este batuta in cuie si, daca ti se par prea provocatoare, cel mai important lucru de retinut este sa mananci si sa bei lucruri care iti plac. Daca iti place o friptura perfect gatita si preferi sa bei vinuri albe de calitate, nu exista niciun motiv pentru care nu le poti bea impreuna cu un anume fel de mancare, desi nu se potrivesc in conformitate cu regulile traditionale de combinare a mancarii si vinurilor.

Sticla de Livia Cabernet Sauvignon, este deosebita, si poate fi degustata zilnic cu preparate din carne, ciuperci si sosuri bogate.

 Beneficiile vinului rosu pentru piele 

Pentru pielea imbatranita: Da, vinul rosu ne ajuta sa imbatranim frumos, fara riduri in exces. Este foarte bun pentru piele si, de fapt, previne imbatranirea pielii. Vinul rosu este plin de antioxidanti precum flavonoidul, resveratrolul si taninul, care ajuta la combaterea imbatranirii prin refacerea colagenului si a fibrelor elastice , spun expertii in acest domeniu. Este adevarat, vinul rosu da un impuls pielii lasate, reducand liniile fine si ridurile. Vinul se folosea pentru pielea fetei. Acest secret de frumusete este perfect pentru a intineri pielea si a obtine stralucirea dorita dintotdeauna. Se amesteca cu macese, capsuni, struguri si uleiuri esentiale inainte de a-l aplica pe fata, apoi se maseaza timp de 10 minute si se spala cu apa rece.

Pentru pielea cu tendinta acneica: Datorita proprietatilor sale antiinflamatoare si antiseptice, aplicarea vinului rosu local pe fata curata porii, combate acneea si previne viitoarele eruptii. Inmuiati o minge de bumbac sau un tampon de bumbac in vin rosu, aplica timp de 20 de minute si voila! Vei avea o piele foarte frumoasa.

Pentru o piele naturala frumoasa: vinul rosu contine polifenoli care ajuta la transformarea tenului plictisitor si iti ofera stralucirea pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Pulverizeaza vin rosu pe fata si maseaza usor timp de 10 minute. Lasa-l sa actioneze inca 10 minute si apoi spala-ti fata. De asemenea, poti amesteca vin rosu cu 2 lingurite de fulgi de ovaz si iti poti masa pielea, pentru a elimina celulele moarte ale pielii.

Beneficiile vinului Livia nu se cunosc doar atunci cand este consumat, insa poate avea si alte proprietati. Crama Girboiu este un izvor de inspiratie atunci cand vine vorba despre productia vinului romanesc. Cele mai atent selectionate soiuri de struguri impreuna cu cunostiintele necesare si pasiune formeaza fundamentul cramei Girboiu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *