Categories
Uncategorized

Ajuta-l sa invete culorile in timp ce se distreaza

Educatia copiilor nostri trebuie sa ne preocupe inca de cand acestia sunt foarte mici. Prin urmare, in functie de varsta acestora poti alege diferite metode prin care sa le imbogatesti cunostintele, dar si le dezvolti diferite abilitati.

Daca doresti sa faci acest lucru inca din frageda copilarie, poti alege o metoda mult mai distractive, si acum poti opri pentru un joc de sortare culori. Acesta dezvolta motricitatea si dexteritatea mainilor, dar ramane in esenta un joc educativ invatare culori.

De ce sa optezi pentru un joc invatare culori?

Ei bine, ne dorim ca picii nostri sa invete cat mai repede culorile, dar in acelasi timp sa se distreze. Ei bine un astfel de joc din lemn este ideal pentru acest lucru. Mai mult decat atat, acest joc stimuleaza memoria, atentia, indemanarea, dezvolta coordonarea maini/ochi si influenteaza perceptia si descoperirea formelor, culorilor, dar si a lucrurilor din jur. 

Jocul poate fi jucat in doua moduri diferite, si anume:

  1. Se poate urmari culoarea tuburilor pentru a plasa jetoanele colorate;
  2. Se poate urmari ordinea culorilor ilustrata pe carduri.

Pentru a evita repetarea activitatii, dar si efectuarea unor gesturi mecanice, tuburile sunt interschimbabile si aduc o dificultate suplimentara.

Dimensiunile jocului sunt 31 x 8 x 8,2 cm. Fiecare pachet contine 33 de piese: 12 carduri cu modele, 16 jetoane si 4 tuburi de diferite culori. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta materialelor caci piesele sunt vopsite cu ajutorul unor vopsele pe baza de apa. Jocul este potrivit pentru copii cu varsta de 2 – 5 ani.

Avand in vedere multitudinea de jocuri disponibile pe piata, uneori, noi parintii, nici nu mai stim ce sa cumparam, astfel incat celui mic sa ii faca placere sa se joace cu el, dar si sa il ajute din punct de vedere educational. Daca doresti ca produsul cumparat sa fie si util, poti opta pentru un joc de sortare a culorilor. Acesta este disponibil in magazin online jucaresti.ro, la doar 93 de lei. De asemenea, la cumparaturii mai mari de 200 lei vei primi o cutie de jucarii cadou. Cumpara aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *