Categories
Diverse

iPack – ambalajele de care ai nevoie

Aproape orice produs care urmeaza sa fie depozitat sa transportat de la o locatie la alta are nevoie de un ambalaj in care sa fie in siguranta pana la destinatie. Fie ca este vorba de o simpla ambalare in folie de protectie sau utilizarea de cutii de carton, acest proces este necesar pentru a mentine continutul lor in siguranta.

Exista multe riscuri la care un produs de poate expune, in functie de tipul acestuia si de mijlocul de depozitare si transport. Luand cazul unei sticle de vin, principalul pericol ar fi ca aceasta sa se ciocneasca cu altele intr-o cutie, fiind ambalate necorespunzator si astfel sa se sparga. Sau, un alt exemplu, manevrarea cutiilor sa se faca necorespunzator, aceastea sa fie aruncate si lovite de alte cutii sau alte obiecte. Iar daca o astfel de cutie este realizata din carton de slaba calitate, sticla are o sansa mare sa se sparga.

Pentru a oferi unei sticle de vin cel mai inalt nivel de siguranta in timpul depozitarii si al transportului, cei de la iPack le pun la dispozitie clientilor cele mai bune solutii de ambalare in acest scop, cutii din carton de inalta calitate, special destinare pentru sticlele de vin. La ei in magazin putem gasi cutii transport sticle de mai multe dimensiuni, de la cutii pentru o singura sticla pana la cutii pentru 6 sticle.

Ceea ce diferentiaza cutiile iPack de altele este in primul rand calitate cartonului utilizat. Majoritatea cutiilor sunt realizate din carton CO5 din 5 straturi, 3 drepte si 2 ondulate, oferint astfel o protectie mult mai buna la lovituri si socuri. Totodata, si sistemele de inchidere sunt la fel de importante, fiind special create pentru a oferi siguranta dar si usurinta in utilizare. Nu este nevoie sa taiem sa sa rupem cutia pentru a putea ajunge la stica de vin ci pur si simplu sa o deschidem.

Totodata, pe langa dimensiunile standard, in magazin avand la dispozitie peste 20 de tipodimensiuni, putem obtine si cutii realizate la comanda, asta in cazul in care este vorba despre un numar de peste 1000 de bucati. Aceasta este o solutie mult mai buna pentru cei care doresc sa fie mai diferiti si sa aiba un ambalaj cu adevarat special pentru produsul lor.

Modelele de cutii transport iPack pot de asemenea sa fie utilizate si pentru transportul sticlelor de alte bauturi, in anumite limite. Dupa cum am mentionat mai sus, pot fi realizate la comanda, fapt care face acest lucru mai simplu. Iar datorita calitatii materialelor utilizate, fiecare persoana care va primi una sau mai multe sticle de bautura intr-un astfel de ambalaj va fi cu siguranta impresionata.

Magazinul online iPack este simplu sa utilizat, la fiecare produs avand specificatii generale clare precum si diverse alte informatii utile. Totodata, si diverse vide-uri reprezentative in care sunt presentate beneficiile cutiilor iPack, rezistenta si functionalitatea lor. Putem vedea astfel si cum functioneaza sistemele de siguranta, inserturile, realizate desigur, din acelasi carton de calitate superioara si cum de monteaza si demonteaza o cutie pentru depozitare.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *