Categories
Uncategorized

Cum alegem un parfum bărbătesc?

A fi elegant în aceste zile nu are nimic de-a face cu un smoking sau cravată. Bărbatul modern reușește să echilibreze viața sa personală cu cea profesională, lăsând în urmă orice incertitudine. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că menținerea imaginii unui bărbat elegant cu clasă și eleganță este o sarcină ușoară. Aici ai nevoie de parfumuri orientale barbati care vin în ajutor. De vreme ce și-au pierdut de mult statutul de accesoriu pur pentru femei, parfumurile sunt o modalitate excelentă de a-ți completa look-ul în timp ce te lupți cu dinamica vieții de zi cu zi, cu care se confruntă toți bărbații.

Alege în funcție de eveniment

Desigur, există mulți factori care determină utilizarea unui anumit parfum, cum ar fi caracterul, starea de spirit, preferințele personale și multe altele. Dar trebuie să fii atent și la ocazie sau eveniment, atunci când alegi cel mai potrivit parfum care să-ți sublinieze aspectul general. Știm cu toții că o zi de lucru poate fi plină de stres și ore nesfârșite de muncă grea. De aceea, ar trebui să alegi parfumurile tradiționale pentru birou și să te bazezi pe parfumuri care persistă o lungă perioadă de timp, care nu sunt nici prea sexy, nici prea specifice. În caz contrar, riști să cazi în capcana clișeului „office macho”. Un parfum arăbesc, proaspăt și elegant, ar face o treabă excelentă pentru tine.

Parfumurile masculine arăbești au fost create de la bun început cu toate aceste caracteristici, ceea ce nu este surprinzător pentru Est. Încă din timpuri imemoriale, apa aromată a fost folosită cu nerăbdare în straturile superioare ale societății atât de doamne, cât și de domni. Dar dacă Occidentul superficial fără alte reflecții, pur utilitar (exclusiv pentru un miros plăcut) a folosit parfumuri, atunci înțeleptul filosof a transformat parfumurile într-un fel de „armă”, o cheie de aur a sufletului, a lumii interioare a altei persoane. Nu este ușor să faci o impresie bună de prima dată, sau să te integrezi într-un mod captivant, să captivezi din interior și să iei în stăpânire simplu și natural, dar cu parfumul bărbați Arabia Explorer, totul este posibil.

Parfum bărbătesc Arabia Explorer by Le Chameau

Parfumul bărbătesc Arabia Explorer Pour Homme este un parfum elegant și bogat. Compoziția sa profundă de parfum combină cu pricepere acordurile de bergamotă, trandafir, paciuli, mosc, mesteacăn, iasomie, chihlimbar și vanilie. Parfumul pentru bărbați Arabia Explorer a fost lansat în 2020 și este clasificat ca un parfum pentru bărbați și aparține familiei orientale, făcând parte din colecția Arabia. Compoziția Fructat, Crinul Văii și Menta formează nota de deschidere a compoziției, în inimă se simte acordul Lemnos, Cedruwood, Patchouli și Sandalwood, iar baza este Ambergris, Musk și Vetiver.

Arabia Explorer pour homme face parte din linia de brand Le Chameau și este fabricată de compania Emper Perfumes & Cosmetics. Parfumul masculin este importat din Dubai și este un parfum de lungă durată, care va face cu siguranță o impresie bună pentru oricine și pentru toată lumea. Inspirația supremă de explorare și armonie, sunt sentimente capturate în această sticlă elegantă neagră cu capac de argint și sticlă care amintesc de dunele deșertului pe care călătorește cămila. Acest parfum aduce lumina multor rătăcitori și visători. Notele caracteristice ale parfumului Arabia Explorer sunt coacăze negre, bergamotă, măr, trandafir, mesteacăn uscat, iasomie marocană, paciuli, stejar, mosc, chihlimbar și vanilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *