Categories
Uncategorized

Cum poți fi prezent oriunde cu un buchet de flori?

Nu este mult, dar să dăruiești flori are întotdeauna un efect magic. Atâta timp cât alegi bine florile, desigur. În era comerțului digital și electronic, nu este nevoie să mergi la florăria din colțul străzii. Oferirea și trimiterea florilor a devenit elementară. Poți alege florile dorite dintr-o florarie online.

Iată 10 motive bune pentru a oferi flori:

· Pentru a spune mulțumesc

Ea a avut grijă de tine când erai bolnav, ți-a dat sfaturi valoroase, pur și simplu te sprijină în cele mai bune și cele mai rele momente. Pe scurt, spune-i „mulțumesc” regulat cu o plantă, un trandafir sau un buchet din florile sale preferate.

· Pentru a-i spune  „te iubesc”

Uneori cuvintele nu sunt suficiente sau pur și simplu nu mai sunt. Se pierd într-o rutină care obosesc sinapsele dragostei. Marcând ocazia cu flori din când în când, aducând micul dejun duminică dimineață, nu vei face decât să-i amintești cât de mult o iubești.

· Pentru a-i aduce bucurie

Câteva flori sunt adesea sursa zâmbetelor și a plăcerii comune. Pentru cel care primește acele flori, dar și pentru cel care le oferă. Așadar, oferă un pic de distracție!

· Pentru a-i ridica moralul

A avut o săptămână grea, lucrează mult și nu mai are un minut, este obosită. O poți înveseli cu un buchet de trandafiri multicolori și o cutie mică de macarons pentru doi de împărțit.

· Pentru a fi iertat

Ai petrecut cu prietenii și nu i-ai acordat atât de mult timp în ultimele zile. Sau poate ai fost pur și simplu nepoliticos, morocănos sau ai avut momente proaste. Poți fi iertat rapid cu flori. Arată-i că nu ești la fel de încăpățânat pe cât pari.

· Pentru a sărbatori o ocazie

În general, nu ești prea bine versat în ceea ce privește datele de naștere, datele întâlnirii sau cea a primului sărut și chiar mai puțin pentru sărbătorile din calendar. Anul acesta, arată-i că ai făcut efortul să anticipezi. Pentru ocazie, de ce să nu-i aduci un buchet de flori însoțit de o sticlă de vin?

· Pentru aniversarea ei

Există un eveniment de neratat, acesta este aniversarea ei. Florile însoțite de un cadou vor fi întotdeauna binevenite. Din experiență, dacă este dezamăgită de cadou, florile vor salva cu siguranță aniversarea.

· Să o recompensezi

Tocmai a adus pe lume copilul tău după mai mult de 7 ore de suferință. Chiar dacă te afli sub influența emoției, ia în considerare oprirea la florărie pentru a-i mulțumi.

· Să-i amintești că ești omul ideal

Amintește-i că ești încă bărbatul romantic pe care l-a cunoscut și că într-adevăr ești unicul. Efectul surpriză întotdeauna dă roade!

· Pentru a-i face colegele de muncă geloase

Surprinde-o livrând flori online direct la jobul ei. Nu uita să decorezi buchetul cu un mic card si ceva dulce. Cu siguranță, va crea puțină invidie în fața colegilor ei, care vor fi nerăbdători să știe cine este admiratorul sau iubitul ei misterios.

Pentru a încheia, cu siguranță ai înțeles, toate ocaziile sunt bune pentru a oferi flori celei pe care o iubești. Surpriza este cu atât mai frumoasă când nu este exact nicio ocazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *