Categories
Uncategorized

Etapele dificile ale unei inmormantari

O inmormantare este un eveniment complex, care se impune sa fie organizat cu respect. In cadrul ei, viata si moartea sunt laolalta. Se incheie un ciclu existential si incepe altul.

Golul lasat de cel drag nu poate fi umplut niciodata, de aceea apartinatorul trebuie sa se impace cu ideea, sa se ocupe de organizarea inhumarii si sa isi reia viata din locul in care a lasat-o.

Organizarea incepe cu punerea la dispozitia familiei a certificatului de constatare a decesului.

Firmele care ofera servicii funerare Bucuresti de calitate premium preiau toate responsabilitatile familiei indurerate si incep organizarea cu eliberarea acestui document necesar.

Etapele urmatoare sunt parcurse de specialisti cu experienta, cu pregatirea profesionala necesara si care au si echipamente de protectie, dar si sali special autorizate si dotate. Preluarea decedatului si pregatirea lui de inmormantare sunt dificile si necesita timp si echipamente speciale. In prezent, specialistii de la firmele care ofera servicii de pompe funebre Bucuresti de calitate excelenta stapanesc perfect tehnici de infrumusetare a decedatului ca acesta sa para ca doarme linistit in sicriul lui.

In spatele imaginii de la capela in fata careia oamenii vin cu mult respect sta multa munca.

Dar munca nu se sfarseste aici. Sicriul cu trupul neinsufletit trebuie sa fie manipulat de mai multe ori, iar pentru aceste operatiuni este nevoie de oameni puternici din punct de vedere fizic si moral.

Tot angajatii firmei se ocupa de manipulare si fac totul cu eleganta si pricepere.

Transportul funerar intern si international se impune sa se desfasoare cu masini speciale, dotate cu sistem de climatizare corespunzator si cu loc sigur de depunere a sicriului.

Soferii au experienta, nu sunt teribilisti si manifesta maxima empatie fata de familia indoliata.

Apartinatorii nu sunt obligati sa se duca dupa gropari, sa gaseasca oameni care sa amenajeze locul de veci, fiindca firmele de top pot face acest lucru conform dorintei familiei defunctului.

Sunt pe site zeci de modele de sicrie, complet echipate si mai multe modele de coroane funerare din flori naturale, perfecte, bine prinse pe burete.

Raman pachetelele cu mancare si organizarea parastaselor, dar Agentia Funerara Paul se ocupa si de aceste etape, tinand cont de toate dorintele apartinatorilor.

Apartinatorului ii este foarte greu si sa mearga la Casa de Pensii cu documentele si sa incaseze ajutorul de inmormantare. E traumatizant, rana este acolo, inca vie, sistemul birocratic functional.

Firma de pompe funebre prezentata mai sus a inteles de la inceput acest lucru si a inclus in sistemul sau de servicii pachetul complet de servicii si produse funerare gratuit, care se deconteaza din acest ajutor.

Toate aceste servicii se pot obtine simplu sunand la numarul de telefon afisat pe site-ul agentiei la orice ora si in orice zi.

Programul non-stop de lucru a fost gandit in spijinul celor care au nevoie urgenta de asigurarea ca organizarea inmormantarii se afla pe maini bune.

Florile vor fi proaspete, decedatul asezat cu grija in sicriu, mormantul pregatit atent ca suferinta sa fie diminuata putin de constiinta ca totul a fost bine facut si ca nu se putea mai bine decat atat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *